Självhäftande magnetramar

Allmänt om magnetramar

Magnetramar är perfekta att använda som informationsskyltar. Man kan använda dem för att lämna meddelanden. Men de är också bra för att använda som schemahållare på skolan eller på arbetsplatsen. Magnetramarnas innehåll är enkelt att byta ut. Ofta levereras de i flerpack, till exempel 2-pack. Magnetramar finns i en mängd olika storlekar och de små kan passa utmärkt som kylskåpsmagneter. Magnetramar är ett kul, kreativt och annorlunda sätt att sprida information eller sätta upp bilder eller foton som man uppskattar.

Det är ett utmärkt sätt att skapa stämning och trivsel i ett rum och flexibiliteten gör att man inte behöver låsa sig vid en viss stil utan man kan variera sig allt eftersom man tröttnar på det innehåll man en gång satt upp. Självhäftande magnetramar hittar man i de flesta kontorsbutiker och välsorterade hobbybutiker.

MagnetramDet finns ramar som passar de flesta behov. De är smidiga och ger ett proffsigt intryck. Man kan till exempel visa sina öppettider om man driver en butik, eller visa erbjudanden eller instruktioner. Passar perfekt på kontor, hotell, restauranger, skolor och i andra offentliga miljöer men även i hemmiljö. Man ångrar sällan ett köp av en magnetram eftersom man har så stora möjligheter att variera sig med innehållet.

Självhäftande magnetramar och användningsområden

I magnetramar kan man sätta upp foton på sig själv eller andra, eller vackra naturmotiv för att ge några exempel. Magnetramar innebär ett nytt sätt att skapa lätt utbytbara och attraktiva budskap på olika ytor. Man placerar den självhäftande baksidan på en slät yta, till exempel en dörr eller glasruta.

Den öppningsbara framsidan med ram gjord av magnet gör att det är enkelt att byta innehållet i ramen. Ramen går också att flytta på och den är läsbar från två håll. Det rekommenderas dock inte att man applicerar ramarna på ytor som till exempel non-stick eller porösa material eller tapeter, eftersom dessa ytor i vissa sällsynta fall kan ta skada då ramas tas bort. Det gäller också att se till att ytan som man använder är helt ren och helt fri från fett, smuts och damm. Man ska också se till att alla lackerade eller nymålade ytor har torkar riktigt ordentligt innan man använder den självhäftande magnetramen.

Tillverkarna av magnetramarna tar inget ansvar om skador skulle ha uppstått på grund av felaktigt användning.

 

Comments are closed.