Utställningsskärmar och var man kan få tag på dem

Bland välsorterade butiker med stort utbud av material för kontor och konferensmaterial kan du hitta utställningsskärmar. Det nätkunden då eftertraktar är en lätt orienterad butik, bra priser, exakt information om mått och vikt samt en lättåtkomlig kundtjänst och givetvis vill nätkunden få en kort leveranstid. För att välja rätt köpställe kan du göra sökningar för att se om tidigare kunder varit nöjda med den butik du valt.

Utställningsskärmar går att beställa på många sidor på nätet. De som är återförsäljare av sådana produkter har ofta en variation av utställningsskärmar i sitt sortiment. Skärmar i wellpapp klädd i vit kartong är en enkel användbar modell. Dessa består ofta av tre paneler och är manshöga. Den neutralt vita färgen gör dem bra som bakgrund till konst, affischer och annat utställningsmaterial, eftersom de är gjorda av papper hålls vikten nere. När utställningen är över är de lätta att förvara då de hopvikta får en tjocklek jämförbar med en pocket bok.

Behöver du mindre utställningsskärmar finns det magnetskärmar, som ordet avslöjar fäster du ditt material på dem med magneter, själva skärmen är självhäftande på allt från trä till glasrutor och lämnar självklart inga spår där den suttit. Dessa har ett stort användningsområde, givetvis är de praktiska som utställningsskärmar och som komplement till andra skärmar när du vill nyttja monter eller annan utställningsyta maximalt.

Magnetskärmarna finns i fler olika storlekar en fördel då det ibland är ont om utställningsyta. De kan användas av både affärer och butiker, för att visa skyltexemplar av magneter, vykort och andra varor som passar att fästa med magnet.

Det finns också utställningsskärmar med metallram, en av modellerna har ben på vilka upphängningsytorna befinner sig någon halvmeter från golvet. Fördelen med detta är att allt upphängt material befinner sig i ögonhöjd för ungdomar samt vuxna och avståndet från golvet ger ett luftigt intryck. Den sortens utställningsskärmar står stadigt och tillsammans med metall ställningen förmedlar den en robust känsla.

Andra utställningsskärmar består av sex filtklädda paneler, tre i botten och tre monterade ovanpå. Panelerna är flexibla och går att möblera om så att de går hand i handske med ändamålet. Att de är dubbelsidiga, så att du kan fästa ditt material på båda sidor, ger extra utrymme.

Det går också att köpa utställningsskärmar i gatuaffärer med sådant material.

När du har egen utställningsskärm har du möjlighet att ställa ut på de mässor som anordnas runtom i landet.

Comments are closed.